top of page

Ferm Femme

"Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel"

- Caroline Berlamont -

Bij Ferm Femme laten we je graag snuisteren in onze vele hoekjes en rekjes. Je vindt hier een uitgebreide collectie aan Scandinavische dameskledij, als ook een beperkte collectie voor de kids (tot ong 5 jaar).

Ben je op zoek naar betaalbare, doch kwaliteitsvolle basics? Of mag het net wat extra zijn? In beide gevallen zit je goed. Wij proberen steeds een mooi evenwicht te houden in onze merken, zodat we voor ieder van jullie een leuke outfit kunnen samenstellen. Onze vaste merken zijn:

Object - B.Young - Ichi - Yas - Nümph - Dr Denim - MbyM - Minimum - Samsoe&Samsoe

Een outfit is uiteraard pas volledig met de nodige accessoires. En hiervoor rekenen we zeer graag op het trendy (en vegan!) handtassenmerk Hvisk & het prachtige gamma juwelen van Pilgrim. 

Voor onze decoratie houden we al enkele jaren vast aan het merk Bloomingville.

Zij bieden met hun gamma een mooie aanvulling op de Scandinavsche beleving die we proberen neer te zetten in onze shop.  Daarnaast zijn we ook grote fan van Message in the bulb! Niet Scandinavisch, meer wel een heel leuk Frans merkje met de meest grappige lampen. Je zal ze doorheen onze volledige winkel tegenkomen en jawel... we verkopen ze ook!

Tot slot proberen we jullie ook steeds van een originele collectie aan gifts en gadgets te voorzien. En dit voor hem, haar en ook de allerkleinsten.

Openingsuren:

- laagseizoen -

ma - vrij: 10u - 18u (halfuurtje gesloten onder de middag)

za - zon: 10u - 18u30 (doorlopend)

- hoogseizoen -

ma - zon: 10u - 18u30 (doorlopend)

bottom of page